DEDEK family

DEDEK family

úterý 14. září 2010

Zpětně se hlásím - Šebířov konec léta

Tak poté co děti prožili týden u Ivanky a pak na chatě nás čekali plánované Jizerky s Koudekama, jenže ouha - na holky padla angina a tak zůstaly v bezpečí domova a antibiotik. Mě se nechtelo někam do neznáma a tak nakonec byl z Jizerek Šebířov a týden pohody s dětma.
Vyzvedla jsem koblžky hnedle v pátek na chatě a v podstatatě jsme jenom dojeli do Šebova, vynosili pár tašk a šli spát. Sobota byla ve znamení nákupů - jídla, hraček, objevili jsme ve Vožici snad úplně všechno a odpoledne vyrazli do Vlašimi na koualiště, neb bylo příšerné vedro.
Hona s Kackou celé odpoledna nadšeně řádili v bazénku a já si užívala volna a sluníčka. V neděli dopoledne se z nás stali cyklisti, Hona ujel 12 km a i když reptal, dalo se to přežít a vlastně reptal jen malinko. Cestou zpátky nás potkalo moc milé překvapení - Alenka s Honzou se přijeli na nás podívat a tak jsme odpo vyrazili všichni na houby a společnými silami nasbírali 2 obrovské koše. V pondělí už zase sami jsme si užili posledního hezkého dne a opět vyrazili do Vlašimi. honzík se už odhodlal sám do hlubokého bazénu a doplavával ke kraji ze skokánků, Kačenka si vypůjčila od nějaké holčičky kru a korzovala po bazénu ve stylu paní radové. Odpo se začaly honit mraky, tak jsmy vyrazili poměrně brzy a stavili se ještě u pana Vosátky na kozí farmě. děti si mohly hladit koťátka a zajíčky, tak to bylo parádní. Další den jsme varazili na tenis a odpo jsem četla Židovský policejní klub a děti si hráli a večer jsme trénovali kolo. Ve středu nás uvítala Chýnovská jeskyně, a odpo zase les s houbama, a ve čvrtek jsme se domluvili s Koudelkama a vyrazili vsichni na Blaník a posléze k táboráku! Na holkách už nebyla nemoc vůbec znát a zdolaly i rozhlednu s radostí sobě vlastní! Pátk jsem už zabalili saky paky a vyrazili hlídat Kutičku na Vojkov!
No byla to paráda, máme moc na co vzpomínat!

Žádné komentáře:

Okomentovat