DEDEK family

DEDEK family

neděle 6. ledna 2013

Nový rok

Na Nový rok jsem ještě zůstali v Šebířově. Maminka Alenka nás s Danem nechala do sytosti vyspat, což bylo exklusivní a nádherné, potom jsme sbalili a děti a vyrazili na Šelemberk, kde jsme prolezli všechny expozice o.s. Danar - s tím, že se ještě dětem podařilo urvat směrovku s nápisem Kovárna. Vyřešili jsme to omluvou a dms, čímž jsme se stali podporovateli tohohle seskupení. Děti trochu vyděsilo, že pán, co to tam vede, má jen jednu ruku a snad díky tomu si ještě napařili tresty větší, než jsme jim původně dala: Honzík luxuje auto a chodí s odpadky a Kačenka prostírá na stůl. Tak snad tresty vydrží a nezapadnou pod tunu jiných příkazů a rozkazů.
Odpoledne jsme si opět dali scrable a karty ( Honzík moc pěkně skládá slova a hlavně ho to vydrží chvilku bez psp) a Kačenka je rozená karbanice, navíc jsme namalovali myslím, že vážně povedené obrázky z výletu na Šelemberk a vcelkem brzy se děti uložily.
J8 jsem si dala čaj a zalehla ke Třinácti měsícům ( D. Mitchell, už dočteno,dobré). Druhého jsme vrazili na Blaník, do Kandrače na oběde a pak ke mě do práce, neb jsem musela sloužit. Krásné to bylo, krásně bylo a moc jsme si to užili.

Žádné komentáře:

Okomentovat