DEDEK family

DEDEK family

neděle 4. září 2016

Brusel

Přílet
Cesta probíhala úplně v klidu. Poté, co nás Alenka zanechala na letišti, jsme prošli všema kontrolama a pak se nějakou chvilku s Kačenkou ovoňovaly Chanel. Poté už letadlo, skuhrání kdo sedí u okýnka a kdo v uličce, krásný pohledy na mraky pod námi ( to se nikdy neomrzí).  Na letišti čekal Dan s krásnou kytkou pro mě a pro Kačenkou a s čokoládou pro Honzu.

Byt je přibližně stejně veliký jako Davídkova. Velký obývák, s prosklenou stěnou, dětský pokojík taky, oboje okna vedou do ulice, kde jezdí tramvaj a koukáme na Univerzitu, za kterou je veliký park - jako Stromovka. Kam Dan jezdí každý den na kolo. 
Na druhou stranu je kuchyňka s malinkatým balkonkem a naše ložnice.  Máme kumbál, prádelníčku a předsíň, pidi koupelnu a nejmenší záchodek na světě, Naštěstí máme i garáž a dole v garáži je místo na kola...
Večer jsme si dali stůl plný dobrot, sýry, salámky, baquetty a víno....
V pátek jsme dopoledne vyrazili na obhlídku školy, abychom věděli, jak se tam v pondělí nejlépe dostat. Prošli jsme si okolí, odpoledne vybalovali doma věci, kluci jeli na kolo a večer jsme vyrazili na mušle do restaurace. 


V sobotu dopoledne jsme vyrazili na nákupy, nakoupili jsme miliony pomůcek do školy, mikrovnku, konvici a Honzikovi ponožky, protože jsem mu je zapomněla zabalit. Odpo Dan a děti jeli Kačence koupit nové kolo a večer jsme už vyrazili do parku na výjižďku. 

V neděli jsme vyrazili k moři, děsně foukalo, do nohou nás štípal písek, ale nevadilo to, děti se stejně koupaly. Nicméně potom nám vítr pomáhal usušit oblečení.  Odpoledne jsme jeli domu a dali si S tebou mě baví svět. A to je právě teď!
Pusu

Žádné komentáře:

Okomentovat